ΦΩΣ live stage

φως γκάζι ιερά οδό fos

ΦΩΣ live stage

Το Φως, αποτελεί μια πολύ αγαπητή νυχτερινή σκηνή και βρίσκεται στο πιο δημοφιλές hotspot της πόλης, τον Κεραμικό και πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό. Αποτελεί ένα μαγαζί που δεν έχει κατακτήσει άδικα, μια από τις κορυφαίες θέσεις στην λίστα με τα top μαγαζιά της πόλης αφού κάθε φορά συνδυάζει μοναδικές φωνές και δημιουργεί εξαιρετικά σχήματα που μονοπωλούν το νυχτερινό μας ενδιαφέρον. Μετράει λίγα χρόνια στα δρώμενα αλλά παρόλα αυτά έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του αθηναικού κοινού, καθώς υπάρχει διάχυτη μια οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα όπως και μια φιλόξενη αύρα που μαγνητίζει τις αισθήσεις. Αυτή την σεζόν, θα δημιουργήσει ένα μοναδικό πάντρεμα δύο σπουδαίων λαικών ερμηνευτριών όπου όπως φαίνεται θα προκαλέσει πανικό στα νυχτερινά δρώμενα, και θα ανασυντάξει με θετική κλίση προς την μεριά τους τον χάρτη των μαγαζιών της πρωτεύουσας, και ο λόγος φυσικά για την μοναδική Έλλη Κοκκίνου.

Η Έλλη Κοκκίνου είναι αναμφίβολα μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της χώρας μας. Η πορεία της, μετράει πολλά επιτυχημένα χρόνια, αφού έχει στο ενεργητικό της , αναρίθμητα τραγούδια που έγιναν διαχρονικά hits, αλλά και μοναδικές συνεργασίες στις μεγαλύτερες σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με τα σπουδαιότερα ονόματα της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής. Η περίοδος των 90’s, φάνηκε πως ήταν μια χρυσή εποχή για την ίδια, αφού είναι άμεσα υπογεγραμμένη από το όνομα της, και φυσικά δικαίως.

Η ίδια, έχει ξεκινήσει την μουσική της πορεία από την ηλικία των 15 ετών, και η εμπειρία της στα καλλιτεχνικά δρώμενα, είναι πραγματικά ασύγκριτη. Η συνεργασία της με τον μουσικοσυνθέτη, Φοίβο, ήταν σημείο σταθμός στην καριέρα της, αφού της χάρισε μερικές από τις μεγαλύτερες της επιτυχίες, που αγαπήθηκαν αυτόματα από τον κόσμο, ο οποίος συνεχίζει να τα τραγουδάει και να τα χορεύει και σήμερα. Η ίδια όντας μία καλλιτέχνης, με συνεχή αναζήτηση και καθόλου επανάπαυση, δίνει κάθε φορά τον καλύτερο της εαυτό όπως φυσικά θα κάνει και αυτή την σεζόν στην σκηνή του Φως.

Μαζί με την εξαιρετική αυτή τραγουδίστρια, θα βρίσκεται στο Fos live stage, μια από τις καλύτερες νέες λαικές φωνές, ίσως και για πολλούς, η καλύτερη της γενιάς της. Η Έλλη Κοκκίνου, μπορεί να μετράει λίγα χρόνια στα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα, όμως έχει ξεχωρίσει για το καθαρόαιμο λαικό μέταλλο της φωνής της, που σαγηνεύει όλες τια αισθήσεις. Η ίδια με σπουδές στο εξωτερικό σχετικά με την μουσικολογία και την φωνητική, κάνει τα πρώτα της βήματα από πολύ μικρή ηλικία, αφού το ταλέντο της δεν μπόρεσε να μείνει για πολύ καιρό ανεκμετάλλευτο. Η Έλλη Κοκκίνου, έρχεται πολύ γρήγορα στην Αθήνα, αφήνοντας πίσω την αγαπημένη της πόλη Θεσσαλονίκη, και εμφανίζεται στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της πόλης, δίπλα στα πιο σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Η φωνή της γίνεται πηγή έμπνευσης για σπουδαίους δημιουργούς που της χαρίζουν κομμάτια που την τοποθετούν στην κορυφή, όπως το νέο της τραγούδι ‘Πλάτη’, το οποίο έγινε αμέσως αγαπητό από τον κόσμο. Δεν έχει χριστεί τυχαία ως μία από τις κορυφαίες λαικές φωνές της γενιάς της, με την απαράμιλλη θετική της ενέργεια να υπερισχύει πάνω στην σκηνή, φτάνοντας το κέφι στο κόκκινο, όπως ακριβώς θα κάνει και αυτή την σεζόν, δίπλα στην πολύ έμπειρη και διαχρονική βασίλισσα της νυχτερινής διασκέδασης, Έλλη Κοκκίνου, στην μοναδική σκηνή του Φως μπουζούκια.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights