Estate club Athens

Estate Ρουβάς Onirama

Estate club Athens

Η μεγάλη επιστροφή του Σάκη Ρουβά, στις πίστες θα ξεκινήσει για τη σεζόν 2019 στο Estate club Athens, το οποίο βρίσκεται στην διεύθυνση Ανδρονίκου 3-5 στην Αθήνα, στο ίδιο σημείο του χάρτη που υπήρχε για πολλά χρόνια το θρυλικό Mercedes. Ο μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης, με την 25ετή καριέρα στο τραγούδι, θα σας υποδεχτεί παρέα με το καλύτερο σύγχρονο συγκρότημα της χώρας, τους Onirama, με ένα εκπληκτικό πρόγραμμα με τίτλο «A night to remember» και σε ένα εκπληκτικό νυχτερινό κέντρο, το οποίο έχει ανακαινισθεί πλήρως και έχει μετατραπεί πλέον σε ένα υπερσύγχρονο club. Ο interior designer Σάκης Κυριακίδης, έχοντας πάντα στο μυαλό του να μην αλλάξει ριζικά την δομή ενός χώρου, ο οποίος περιλαμβανόταν στους καλύτερους της νυχτερινής διασκέδασης για χρόνια, έκανε κάποιες διακριτικές προσθήκες, μέσω υλικών όπως η πέτρα, ο σίδηρος και ο χαλκός, βελτιώνοντας την αισθητική του χώρου και φέρνοντας το στυλ του πιο κοντά στο industrial.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, μετατρέποντας το Estate σε ένα πραγματικά μοναδικό κέντρο. Επιπλέον, έχει υπάρξει πλήρης υλικοτεχνικός εκσυγχρονισμός με υπερσύγχρονο ήχο, εκπληκτικό φωτισμό, καθώς και μια σειρά από οπτικά εφέ, που αναμένεται να εντυπωσιάσουν όλους τους παρευρισκόμενους. Στα συν του μαγαζιού πρέπει να αναφέρουμε και την πίστα, η οποία ουσιαστικά απλώνεται σε όλο το μήκος του, δίνοντας μια διαφορετική και εντυπωσιακή αίσθηση. Τέλος, στον ίδιο χώρο υπάρχει και το Sett, ένα εξαιρετικό εστιατόριο, το οποίο προσφέρει την «Νέα Αμερικάνικη Κουζίνα», όπως αυτή παρουσιάζεται από τον εξειδικευμένο στο είδος σεφ  Γιάννη Μαρκαδάκη, ο οποίος είναι σίγουρο πως θα σας εντυπωσιάσει με τις γαστριμαργικές του δημιουργίες. Επιπλέον, στο Sett υπάρχει και cocktail bar, στο οποίο εξαιρετικά ταλαντούχοι baristas θα σας προσφέρουν μια σειρά από πρωτότυπα και εξαιρετικά εύγευστα cocktail. Ας περάσουμε όμως και στο σημαντικότερο κομμάτι, το οποίο δεν είναι άλλο από τους καλλιτέχνες.

Το μεγάλο όνομα λοιπόν στο Estate Club για τη σεζόν 2018-2019, ο Σάκης Ρουβάς,  ο οποίος γεννήθηκε στην Κέρκυρα ενώ για πρώτη φορά εμφανίστηκε σε πίστα στην Αθήνα το 1991, τραβώντας αμέσως την προσοχή τόσο με την εμφάνισή του όσο και με την ερμηνεία του. Η καριέρα του συνεχίζεται με επιτυχημένες κυκλοφορίες, εμφανίσεις και συνεργασίες αλλά και συμμετοχές στον κινηματογράφο, τον θέατρο και την τηλεόραση, οι οποίες αποδεικνύουν πως πρόκειται για τον κορυφαίο Έλληνα σταρ. Τέλος η τελευταίας του επιτυχία του Σάκη Ρουβά, που κυκλοφόρησε πρόσφατα ονομάζεται «Δύο Θεοί» και αναμφίβολα θα ξεσηκώσει τον κόσμο που θα τον παρακολουθήσει στις συγκεκριμένες εμφανίσεις του.

Την σκυτάλη για το υπόλοιπο του καλοκαιριού σε αυτό το φαντασμαγορικό μαγαζί, Estate Athens, παίρνει ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θα θέσει τα δικά του δεδομένα στα μουσικά δρώμενα της πιο όμορφης εποχής του χρόνου. Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά από 15 χρονών ενώ αξιοσημείωτο είναι πως έχει σπουδάσει ορθοφωνία, σολφέζ και θεωρία της μουσικής. Παράλληλα με τις σπουδές του, τραγουδούσε σε συνοικιακά μαγαζιά και το 1994, σε ηλικία 25 ετών κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Πρώτη αγάπη”, σε συνεργασία με τον Φοίβο, με τον οποίο συνέχισε να συνεργάζεται για πολλά χρόνια, μέχρι και σήμερα. Από κει και πέρα η άνοδος του στο μουσικό στερέωμα ήταν αδιάκοπη ενώ πλέον έχει κυκλοφορήσει πάνω από δέκα δισκογραφικές δουλειές οι οποίες περιλαμβάνουν πολύ μεγάλες επιτυχίες ενώ η μουσική και οι στίχοι πολλών εξ αυτών είναι γραμμένη από τον ίδιο, σε ένα σαφέστατο παράδειγμα των ικανοτήτων του ως μουσικού. 

Όπως γίνεται κατανοητό έχουμε να κάνουμε με έναν μοναδικό καλλιτέχνη, που θα προκαλέσει χαμό στο υπέροχο Estate Athens Club, ένα νυχτερινό κέντρο το οποίο αναμφίβολα έχει ενταχθεί στον χάρτη με τους καλύτερους προορισμούς διασκέδασης της Αθήνας, και με τον Saki Rouva στο μουσικό τιμόνι, η διασκέδαση μας είναι εγγυημένη.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights