Central live 22

σταν stan

Camorra club Stan Δάντης

To Central 22 αποτέλεσε μια νέα πρόταση στα νυχτερινά δεδομένα της πόλης, με το αθηναικό κοινό να το επιλέγει φανατικά για την διασκέδαση του από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα δρώμενα της Αθήνας. Ουσιαστικά είναι η εξέλιξη του εξαιρετικού νυχτερινού κέντρου Club 22, και αναφερόμαστε στην πιο live clubbing εκδοχή του, με τα Live performances που λαμβάνουν χώρα στο stage του να προκαλούν τον απόλυτο πανικό στα χειμερινά μας βράδια. Η τοποθεσία του αρκετά γνωστή και εύκολα προσβάσιμη από όλες τις πλευρές της Αθήνας, καθώς βρίσκεται πλησίον του Club 22, στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, θέτοντας ως πρωταρχικό του στόχο να φτάνει την ψυχαγωγία μας στο απόγειο της.

Αυτό που το έχρισε τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου και το έκανε ένα πού σπουδαίο νυχτερινό meet point, είναι ότι το Central 22 αποτέλεσε μια νέα πρόταση στα νυχτερινά δεδομένα που κέρδισε αμέσως την αγάπη και το ενδιαφέρον της πόλης. Eίναι εκείνο το μαγαζί που ανανεώνεται συνεχώς και εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο την νέα τάση διασκέδασης της πόλης, το live clubbing, με αναπαυτικούς καναπέδες και πληθώρα stands που επιτρέπουν σε κάθε θαμώνα να διασκεδάσει όπως εκείνος επιθυμεί. Την φετινή χειμερινή σεζόν του 2017-2018, οικοδεσπότες του Central live 22, θα αποτελέσουν ο εξαιρετικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός Χρήστος Δάντης, μαζί με τον μοναδικό και πολύ αγαπητό Σταν.

Ο Χρήστος Δάντης, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα της χώρας, αποτέλεσε έναν σπουδαίο ερμηνευτή και συνθέτη, καθώς έχει χαρίσει αναρίθμητα δημιουργήματα του σε πληθώρα συναδέρφων του. Ο ίδιος όντας πάντα μπροστά από την εποχή του, πραγματοποιούσε συναυλιακά live performances χωρίς ποτέ να ακολουθήσει την κλασσική έννοια των μπουζουκιών, με κάθε μουσική σκηνή στην οποία εμφανίζεται να είναι επιεικώς κατάμεστη. Με μοναδικό μέταλλο φωνής, και μια χροιά που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με οποιουδήποτε άλλου, έρχεται στο μοναδικό stage του Central 22 για να μας συντροφεύσει μουσικά με τον καλύτερο τρόπο για όλη την χειμερινή σεζόν του 2017-2018.

Πρόκειται σίγουρα για ένα ‘Παράξενο παιδί’, αλλά φυσικά με την καλή έννοια. Το συγκεκριμένο τραγούδι τον αποθέωσε με τον Σταν να μετράει 6 χρόνια πολύ επιτυχημένης πορείας στα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα της χώρας. Ο Σταν, είναι αναμφίβολα ένας εξαιρετικός δημιουργός και τραγουδιστής της νέας γενιάς, με ένα τεράστιο φανατικό κοινό που τον ακολουθεί συνεχώς σε κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται, και τον ίδιο να το αποζημιώνει χαρίζοντας του εξαιρετικά live performances μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτό που τον χαρακτηρίζει απόλυτα είναι το μοναδικό γκελ που έχει με το κοινό του, καθώς και η απίστευτη ικανότητα του να ελίσσεται εξαιρετικά σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια, με το λαικό είδος να κερδίσει έντονα έδαφος τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους του live clubbing στην χώρα μας, με τις εμφανίσεις του την περσινή σεζόν στην Αυτοκίνηση, να αφήνουν ιστορία και να χαράζουν τον απόλυτο μονόδρομο της ψυχαγωγίας.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, το Central 22 έχει επενδύσει σε μια ανατρεπτική συνεργασία δύο πολύ σπουδαίων καλλιτεχνών, με το αθηναικό κοινό να αδημονεί για αυτό το εξαιρετικό μουσικό ‘πάντρεμα’ αναμένοντας να γίνει μέρος αυτού του χειμερινού ταξιδιού. Με οικοδεσπότες τον Χρήστο Δάντη και τον Σταν, σε ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί, ο μονόδρομος της χειμερινής μας ψυχαγωγίας έχει ήδη χαραχτεί με το Central 22 να αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα hotspots της νυχτερινής πρωτεύουσας.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights