Caramela live

καραμέλα μπουζούκια

Caramela live 2017 2018

Tο Caramela Live, θέτει στην πρωταγωνίστρια γραμμή του σχήματος του, για τον ερχόμενο χειμώνα, έναν παλιό γνώριμο τον μοναδικό Κυριάκο Κυανό, μαζί με την εκρηκτική Χριστίνα Κολέτσα και φυσικά τους Knock out. Το συγκεκριμένο σχήμα, σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό χώρο στην διεύθυνση Λεωφόρος Συγγρού 165 , ο οποίος διαθέτει εξαιρετική διαρρύθμιση, άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό σε ήχο και φώτα, ευγενικότατο service και απόλυτα λογικές τιμές, στις οποίες περιλαμβάνονται και μια σειρά οικονομικών πακέτων και το δωρεάν parking, θα μετατρέψει για ακόμα μια φορά, το μαγαζί, στον απόλυτο νυχτερινό προορισμό.

To μουσικό τιμόνι του Caramela, θα πάρει ένας μόνιμος μουσικός leader του θρυλικού αυτού νυχτερινού κέντρου, με σκοπό να προκαλέσει την απόλυτη κοσμοσυρροή, και τον χαμό που μόνο εκείνος ξέρει να κάνει. Τα λόγια περιττεύουν για έναν τραγουδιστή σαν τον Γιώργο Τσαλίκη, αφού ένα live performance τιυ αρκεί για να σε πείσει. Ο ίδιος, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στα νυχτερινά δρώμενα αφού έχει ηγηθεί στα μεγαλύτερα μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, δίπλα στα σπουδαιότερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Το ρεπερτόριο του κινείται άψογα σε διάφορα μουσικά είδη, από αισθαντικές μπαλάντες όπως το ΄Γιατί αστέρι μου΄και ΄Τα πλήκτρα του κορμιού σου΄αλλά και άκρως ξεσηκωτικά τραγούδια όπως το ‘Πάρ’το απόφαση’ και πληθώρα άλλων. Έτσι, την ερχόμενη σεζόν έρχεται να συνταράξει τα νερά της διασκέδασης, από την αγαπημένη του μουσική στέγη, αυτή του Ναού της ψυχαγωγίας, Caramela.

Πρώτο όνομα λοιπόν για φέτος στο Caramela Live θα είναι ο Κυριάκος Κυανός ο οποίος θα φέρει τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά δρώμενα, με την μοναδική του ενέργεια, και τα υπέροχα τραγούδια του. Ο ίδιος, φαίνεται πως διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, κάτι που αναγνωρίζει το κοινό, τιμώντας τον ανελλιπώς με την παρουσία του. Το κέφι ανεβαίνει επικίνδυνα κάθε φορά που ανεβαίνει στην πίστα, με τις μεγάλες του επιτυχίες του, που ξεσηκώνουν τον κόσμο που βρίσκεται στο μαγαζί κάθε φορά που ακούγονται οι πρώτες νότες τους. Ο Κυριάκος Κυανός, είναι εξαιρετικά ταλαντούχος αλλά πέρα από αυτό διαθέτει και ένα απαράμιλλο πάθος για αυτό που κάνει. Μαζί του θα βρίσκεται η εκρηκτική Χριστίνα Κολέτσα, όπου θα βάλει φωτιά στα βράδια μας, από τον ερχόμενο χειμώνα.

Η ίδια, έχει ένα ιδιαίτερο λαικό μέταλλο, και μια σαγηνευτική σκηνική παρουσία, που δύσκολα περνάει απαρατήρητη. Την διαφορετική τους νότα στο Caramela θα συνεχίσουν να προσφέρουν και οι Knock Out, των οποίων ο συνδυασμός λαϊκού και hip hop που ορίζει τον ήχο τους, αναμένεται να αποτελέσει το καλύτερο συμπλήρωμα στην αμιγώς λαϊκή μουσική που θα δώσουν Κυανός και Κολέτσα. Οι Knock out, είναι συνθετικά και στιχουργικά ‘υπεύθυνοι’, για το νούμερο ένα Hit της περσινής σεζόν, ‘Όταν πονάω το γλεντάω, όπως και για πληθώρα άλλων μεγάλων επιτυχιών.

Όπως γίνεται κατανοητό λοιπόν, φέτος στο Caramela Live έχουμε να κάνουμε με ένα πραγματικά μοναδικό σχήμα, που θα έρθει για να μας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και να φτάσει το κέφι μας στον ύψιστο βαθμό. Άλλωστε, με Κυριάκο Κυανό και Χριστίνα Κολέτσα στο μουσικό τιμόνι, αλλά και με την hip hot νότα των μοναδικών Knock out, το εν λόγω μαγαζί, θα επιβεβαιώσει στο έπακρον γιατί έχει ονομαστεί ο απόλυτος Ναός της ψυχαγωγίας.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights