Boiler room club Athens Γκάζι

Boiler room club Athens Γκάζι Τηλέφωνο 211.850.3680 Τιμές Κρατήσεις Πληροφορίες Διεύθυνση Χάρτης μπόιλερ ρουμ κλαμπ γκάζι αθήνα

Το Boiler Bar, είναι ένα μαγαζί συνώνυμο με την επιτυχία, αφού έδωσε στην έννοια της διασκέδασης, το δικό του χρώμα. Η αύρα του προσωπικού, με την εξαιρετικά καλή εξυπηρέτηση του, συντελεί στο να τεθεί τόσο ψηλά το συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά και να χριστεί ως ένα από τα σπουδαιότερα meet points της πόλης. Έχει από πίσω του ένα πολύ δυνατό team, εξαιρετικά parties και events να δίνουν την κατάλληλη χροιά που θα βάλει φωτιά στις νύχτες μας. Το Boiler, έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον απόλυτο μονόδρομο της ψυχαγωγίας για όλη την πόλη και φυσικά εδρεύει στην πιο λαοφιλή και αγαπητή περιοχή της πόλης, τον Κεραμικό, με τους guest και resident dj’s των θεματικών κυρίως πάρτι του, κρατούν το κέφι αμείωτο, και δημιουργούν τον απόλυτο πανικό, που αλλού; Στο αγαπημένο μας Γκάζι.

Το Boiler Bar, είναι εκείνο το στέκι που αγκάλιασε και αγάπησε αυτόματα όλη η Αθήνα, και το καλοκαίρι, μας δίνει καλοκαιρινό αέρα, με το πλέον γνώριμο Boiler Room Balcony να στέκεται επιβλητικά στον τρίτο όροφο του οικήματος. Δίνοντας πανοραμικά όλη την θέα του Κεραμικού, ακολουθεί την ίδια πετυχημένη συνταγή, με τα top parties της πόλης να κρατούν το κέφι και την διασκέδαση σε πολύ υψηλά επίπεδα. Τον χειμώνα το Boiler room, μονοπώλησε το ενδιαφέρον της Αθήνας, μέσω των μοναδικών πάρτι που το πλαισίωσαν, που κινούνταν άψογα σε όλα τα είδη της μουσικής με σκοπό να καλύψουν όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις, και η αλήθεια είναι πως το έκανε με τεράστια επιτυχία, με όλη την πόλη να το επιλέγει φανατικά ως το απόλυτο meet point όλων.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα που έχουν επιλέξει οι ιθύνοντες για να μας συντροφεύσει στα θερινά μας βράδια, ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κόσμου και τα events θα το καταστήσουν για ακόμα μια φορά ένα μοναδικό hotspot και για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Το καλοκαίρι όλα παίρνουν μια πιο χαλαρωτική και ανάλαφρη διάθεση, και ο πιο όμορφος πεζόδρομος της Αθήνας, καθίσταται επιεικώς, κατάμεστος. Στο Boiler, κανείς δεν μπορεί να πάει μόνο μία φορά, αφού δεν είναι μυστικό, πως είναι το πιο γνωστό bar club της περιοχής, όπου οι θαμώνες του Κεραμικού το έχουν θέσει στην απόλυτη κορυφή, αφού κακά τα ψέματα είναι ένα μαγαζί θρύλος.

Οι θεματικές βραδιές δεν θα λείψουν ούτε το καλοκαίρι από το Boiler room, αφού κινούνται κυριολεκτικά στα πάντα με σκοπό να καλύψουν όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις, αφού περιλαμβάνουν από λάτιν αφιερώματα μέχρι άκρως ξεσηκωτικά πάρτι που δεν αφήνουν κανέναν να πάει σπίτι μέχρι να ξημερώσει. Top guest & resident dj’s έρχονται στα decks του μαγαζιού, καθιστώντας το κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του , και δημιουργώντας μέσω των μεγαλύτερων hits που επιλέγουν, τον απόλυτο πανικό στο Γκάζι. Το Boiler room και ιδιαίτερα μόλις «ενεργοποιεί» και το μοναδικό του μπαλκόνι, είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα meet point της πόλης, και συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα της Αθήνας, η οποία το έχει πάντα στις must επιλογές της, όταν επιθυμεί να φτάσει το κέφι και την διασκέδαση στον ύψιστο βαθμό τους. Και θα το κάνει και την ερχόμενη θερινή σεζόν.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights