ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ

αντώνης ρέμος

Μπορεί να απέχει την φετινή χρονιά από τα νυχτερινά δρώμενα όσον αφορά την χειμερινή περίοδο πάντα, όμως η επιστροφή του σπουδαίου καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμου, θα είναι άκρως δυναμική, σε ένα από τα αγαπημένα του μαγαζιά που δεν θα ναι άλλο από το Αθηνών Αρένα. Η χειμερινή σεζόν του 2018 – 2019 θα τον βρει σε ένα νυχτερινό κέντρο που θα μπορούσε άνετα να έχει την υπογραφή του, αφού έχει εμφανιστεί στην σκηνή του πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, με τον κόσμο να τον επιλέγει φανατικά για την διασκέδαση του, καθιστώντας το μαγαζί κατάμεστο. Όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία έχει κλείσει και είναι πλέον γεγονός, πως Αντώνης Ρέμος και Αθηνών Αρένα, ενώνουν τις δυνάμεις τους από τον Οκτώβρη του 2018, για να μονοπωλήσουν το νυχτερινό ενδιαφέρον του αθηναικού κοινού.

Η συνύπαρξη Αντώνη Ρέμου και Αθηνών Αρένα, δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, αφού μας έχουν χαρίσει σπουδαίες στιγμές με το κέφι και την διασκέδαση να φτάνουν στο ζενίθ τους. Όταν αναφερόμαστε βέβαια σε έναν καλλιτέχνη του βεληνεκούς του, τα λόγια περιττεύουν αφού όποιος τον έχει απολαύσει σε ένα live performance του, γνωρίζει. Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές των δυο τελευταίων δεκαετιών καθώς κατέχει αξιοζήλευτο ρεπερτόριο και πολλά ρεκόρ πωλήσεων στην θητεία του στο ελληνικό τραγούδι. Ο ίδιος, ασχολήθηκε με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία και έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1992 στο 31ο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Η πρώτη εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στην Αθήνα ήρθε το 1995 στο τότε Διογένης palace δίπλα στον αείμνηστο ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο.

Μόλις την επόμενη χρόνια , το 1996 θα κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο με τίτλο ‘Αντώνης Ρέμος’ που σε λιγότερο από ένα μήνα θα γίνει πλατινένιος και θα σηματοδοτήσει μια μεγάλη πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Το 1998 και το 1999 και αφού ήδη ο Αντώνης Ρέμος αποτελεί τον πιο ελπιδοφόρο νεαρό τραγουδιστή της εποχής, συνεργάζεται με τον Χρήστο Νικολόπουλο στους δίσκους ‘Καιρός να πάμε από την αρχή’ και ‘Πάλι από την αρχή’, οι οποίοι έγιναν αμέσως πλατινένιοι. Στην επόμενη δεκαετία θα γνωρίσει την αποθέωση μέσω της συνεργασίας του με τον Γιώργο Θεοφάνους ο οποίος αποτελεί σημείο σταθμό στην καριέρα του, και οι sold out περιοδείες του σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι πλέον γεγονός.

Έτσι, μπορεί να στέρησε από το κοινό του για αυτή την χειμερινή σεζόν, τα μοναδικά κομμάτια του, και το απαράμιλλο μέταλλο της φωνής του, όμως το αποζημιώνει πλήρως με την κορυφαία μελλοντική συνεργασία του τον Οκτώβρη του 2018, σε ένα νυχτερινό μαγαζί που τον αποθέωσε, το Αθηνών Αρένα.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights