Blast Athens Club

Blast Athens Club

Η Αθήνα είναι γεμάτη επιλογές για την νυχτερινή μας διασκέδαση με τα πιο δυνατά club της πόλης να δημιουργούν τις κατάλληλες δομές για να απογειώσουμε την ψυχαγωγία μας στον μεγαλύτερο βαθμό της, ειδικά τώρα που η χειμερινή σεζόν βρίσκεται προ των πυλών. Κάθε γειτονιά της πρωτεύουσας προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες διασκέδασης, με κάθε γούστο και προτίμηση να ικανοποιείται στο έπακρον με απόλυτο πρωταγωνιστή και την φετινή σεζόν την γειτονιά του κοσμοπολίτικου Κεραμεικού. Το Blast Athens Club θα είναι πάντα ένα από τα πιο δυνατά και διαχρονικά νυχτερινά hotspot της Αθήνας και ο λόγος είναι φυσικά τα εξαιρετικά μαγαζιά που φιλοξενεί στα στενά του, χώροι που αναμφίβολα βρίσκονται στις κορυφαίες επιλογές όπου θέλει να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας διασκέδασης.

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά hotspot στην ιστορία των νυχτερινών δεδομένων στο Κολωνάκι και οι ιθύνοντες θα επιστρατεύσουν ξανά τα πιο δυνατά parties της πόλης, τα οποία θα απογειώσουν το κέφι και την διασκέδαση και θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο. Ο λόγος φυσικά για το Blast Club το οποίο για ακόμα μια χειμερινή σεζόν θα προκαλέσει τον απόλυτο πανικό. Το μαγαζί που εδρεύει στο πρώην Pixie, κατάφερε πολύ γρήγορα να σκαρφαλώσει στις κορυφαίες θέσεις των καλύτερων επιλογών για την νυχτερινή μας διασκέδαση, αφού κάθε βράδυ εκεί είναι ένα non stop party, με τις καλύτερες και πιο δυνατές ελληνικές επιτυχίες των να ξεσηκώνουν όλο το αθηναϊκό κοινό και να το χρίζουν ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της πόλης. Για τους λάτρεις της ξένης μουσικής, το Κολωνάκι προσφέρει την ίδια επιλογή, αφού υπάρχουν πάρτι που απογειώνουν και βάζουν φωτιά στα χειμερινά μας βράδια με τα top ξένα vibes να βρίσκονται στα καλύτερα τους καλύπτοντας με τον πιο άρτιο τρόπο το κενό αυτό, για τους φανατικούς της RnB και House μουσικής.

To Blast Athens, είναι ένας χώρος με πολύ καλά δουλεμένα στοιχεία που δεν το έχουν θέσει άδικα στην κορυφή των προτιμήσεων του αθηναικού κοινού, κάτι που θα συνεχίσει να γίνεται και από την νέα του θέση στην καρδιά της Αθήνας. Κάθε βράδυ στο μαγαζί είναι ένα non stop party, με τις καλύτερες και πιο δυνατές ελληνικές επιτυχίες των να ξεσηκώνουν όλο το αθηναϊκό κοινό και να το χρίζουν ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της πόλης.

Τα θεματικά parties και events του κατάφεραν να κρατήσουν το κέφι και το ενδιαφέρον του κοινού της νυχτερινής Αθήνας, σε πρωτόγνωρα υψηλά επίπεδα και όπως όλα έδειξαν, το Blast Athens Club, κατάφερε να γίνει το απόλυτο στέκι της Αθήνας, και να κάνει όλη την πόλη να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή του κεραμεικού, όπως ακριβώς θα κάνει και την φετινή σεζόν.

Clown Dogs

H διασκέδαση έχει βρει μόνιμη στέγη της στην περιοχή του Κεραμικού και πιο συγκεκριμένα στο Clown dogs . Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της περιοχής και έχει φιλοξενήσει όλη την Αθήνα η οποία το επιλέγει φανατικά και το έχει θέσει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του. Όποιος το επισκεφτεί έστω και μία φορά, γίνεται αυτόματα θαμώνας του , και το Clown dogs, έχει καθιερωθεί στην συνείδηση όλων ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της πόλης, με το κοινό του να αυξάνεται συνεχώς, ανεξάρτητα εποχής αφού πρωτοστατεί και στην χειμερινή αλλά και στην καλοκαιρινή διασκέδαση. Όντας ένας χώρος με διαχρονική αξία, αφού προσφέρει γνήσιες στιγμές διασκέδασης, η γρήγορη επιτυχία του εν λόγω μαγαζιού μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού είχε φανεί από την πρώτη στιγμή ότι ήρθε στα αθηναϊκά δρώμενα, για να μείνει.

Το εσωτερικό του και η διακόσμηση του Clown dogs kolonaki, το καθιστούν άξιο προσοχής από την πρώτη κιόλας ματιά. Όντας ένας αρκετά φιλόξενος χώρος, με πολύ έντονο το νεοϋορκέζο στοιχείο, και το ξύλο μαζί με την πέτρα να πρωταγωνιστούν, διαθέτει αναπαυτικούς καναπέδες που στέκονται επιβλητικά στο εσωτερικό του. Στο εν λόγω μαγαζί, κανείς δεν μπορεί να πάει μόνο μία φορά, αφού δεν είναι μυστικό, πως είναι το πιο γνωστό bar club της περιοχής, όπου οι θαμώνες του Κεραμικού το έχουν θέσει στην απόλυτη κορυφή, αφού κακά τα ψέματα είναι ένα μαγαζί θρύλος.

Το μυστικό με το Clown dogs κολωνακι, είναι ότι προάγει την έννοια της απόλυτης ποικιλίας. Μπορεί την μία μέρα που θα το επισκεφτείς, να νιώσεις την πιο χαλαρωτική και ήρεμη αύρα αφού θα απολαύσεις το ποτό ή κάποιο από τα μαγικά cocktails του, υπό την ανάλογη house μουσική, ενώ την επόμενη, μπορεί να γίνεις μέρος του πιο δυνατού πάρτι της πόλης, αφού τα mainstream vibes πρωταγωνιστούν και δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Είναι ένα μαγαζί όπου οι special surprises, έχουν βρει την μόνιμη στέγη τους, καθώς οι ιθύνοντες το έχουν καταστήσει τον μεγαλύτερο πόλο έλξης της περιοχής. Τα βράδια ξεκινάνε από τις πρώτες ώρες που νυχτώνει στο Γκάζι, με τα υπέροχα cocktails να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, και μέσω της πολυπλοκότητας των γεύσεων και των χρωμάτων ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Top guest & resident dj’s έρχονται στα decks του μαγαζιού, καθιστώντας το κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του , και δημιουργώντας μέσω των μεγαλύτερων hits που επιλέγουν, τον απόλυτο πανικό στο μαγαζί. Το Clown dogs, είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα meet point της πόλης, και συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα της Αθήνας, η οποία το έχει πάντα στις must επιλογές της, όταν επιθυμεί να φτάσει το κέφι και την διασκέδαση στον ύψιστο βαθμό τους.

SAVIN

SAVIN CLUB ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Η Αθήνα έχει την δυνατότητα να προσφέρει μεγάλη ποικιλία όσον αφορά την νυχτερινή διασκέδαση, με πολλά club και μπαρ στο κέντρο που κοσμούν την πόλη και τις νύχτες μας με τον πιο κατάλληλο τρόπο, ειδικά τώρα που η χειμερινή σεζόν βρίσκεται περήφανα στην πρωταγωνίστρια γραμμή. Πρώτα από όλα είναι η πόλη που προσφέρει πολλές ευκαιρίες διασκέδασης, από θεαματικά κλαμπ μέχρι μικρά μπαρ αφού κάθε γειτονιά της πρωτεύουσας προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες διασκέδασης, με κάθε γούστο και προτίμηση να ικανοποιείται στο έπακρον, με άξιο πρωταγωνιστή το κοσμοπολίτικο και εξαιρετικά αγαπητό όλων Κολωνάκι και το Savin club.

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα και κορυφαία μαγαζιά της περιοχής, εδρεύει στην οδό Ξάνθου και ο λόγος φυσικά για το Savin, το οποίο έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην κορυφή των μεγαλύτερων meetpoints της πρωτεύουσας. Όντας ένα δημιούργημα μιας πολύ έμπειρης ομάδας έχει μετατρέψει τα hits των 80′ s και 90’s, σε must μουσικά ακούσματα για όποιον επιθυμεί να απογειώσει την διασκέδαση του.

Το νέο στέκι της πόλης λοιπόν, υπάρχει και βρίσκεται στο μεγαλύτερο hostpot της χειμερινής πρωτεύουσας και αυτό δεν είναι άλλο από το Κολωνάκι. Στην οδό Ξάνθου 5 λοιπόν στο Κολωνάκι και στη θέση του πολύ δημοφιλούς Blondies, το Savin ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται όποιον νιώθει έτοιμος να γίνει μέρος της πιο ξεσηκωτικής εμπειρίας διασκέδασης για τη φετινή χειμερινή σεζόν. Τα πάρτι του είναι καθημερινά και καλύπτουν κάθε μουσική προτίμηση και γούστο, μην αφήνοντας κανέναν ανικανοποίητο. Κάθε βράδυ στο μαγαζί είναι ένα non stop party, με τις καλύτερες και πιο δυνατές ελληνικές επιτυχίες των να ξεσηκώνουν όλο το αθηναϊκό κοινό και να το χρίζουν ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της πόλης.

Το κέφι, και η άνευ όρων διασκέδαση, έχουν βρει την μόνιμη στέγη τους, γεγονός που αποδείχθηκε από το κατάμεστο Savin όλες τις μέρες της λειτουργίας του, όπως άλλωστε θα γίνει και φέτος. Είναι από εκείνα τα μαγαζιά που επιβεβαιώνουν την γενική αλήθεια πως το Κολωνάκι είναι το πιο αγαπητό και λαοσύχναστο μέρος της Αθήνας, και ο καλύτερος προορισμός για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας διασκέδασης. Eίναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά hotspot στην ιστορία των νυχτερινών δεδομένων και οι ιθύνοντες θα επιστρατεύσουν ξανά τα πιο δυνατά parties και events της πόλης, τα οποία θα απογειώσουν το κέφι και την διασκέδαση και θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο.

Έτσι, δεν είναι μυστικό πως το Savin club θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα meetpoints της πρωτεύουσας, όντας σε μια συνοικία που η ποιοτική διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κατοικεί εκεί. Η mainstream διάθεση θα βρίσκεται και αυτή εκεί, ώστε να ικανοποιήσει τους πάντες όπως και τα πιο δυνατά parties μαζι με τους καλύτερους dj’s να βάζουν φωτιά μέσα από τα decks του Savin.

WHYSLEEP

To Why sleep, είναι αδιαμφισβήτητα από τα μεγαλύτερα hotspots της Αθήνας, και αυτό αποδεικνύεται ακράδαντα με τον κόσμο που το επιλέγει για την διασκέδαση του να αυξάνεται συνεχώς και να το χρίζει ως ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης, όπως και έναν από τους κύριους λόγους που το Γκάζι έχει μονοπώλιο στην έννοια της σωστής διασκέδασης. Υπερυψωμένες πλατφόρμες, για να φιλοξενήσουν τα καλύτερα dance shows από τις πιο εκρηκτικές χορευτικές παρουσίες της νυχτερινής Αθήνας, τελειοποιούν το πιο όμορφο φόντο που πλαισιώνει τα βράδια μας σε αυτό το εξαιρετικό μαγαζί. Το Why Sleep, ενδείκνυται και για τις πρωινές ώρες, αφού διαθέτει τραπέζια σε όλους τους χώρους του, για να απολαύσουμε τον καφέ μας, ή κάποιο snack ή finger food από το εξαιρετικό μενού του, στην πιο όμορφη πλατεία της Αθήνας, αυτή του Κεραμικού. Έτσι όπως καταλαβαίνουμε είναι ένα μαγαζί που προάγει την απόλυτη all day εμπειρία διασκέδασης.

Προάγει αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος του, και για αυτό φτιάχνει κάθε φορά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των events του με αποκλειστικό σκοπό να μην γυρίσει κανείς σπίτι του για ύπνο. Η μουσική του ελίσσεται άψογα σε όλα τα είδη, από τα καλύτερα mainstream vibes, μέχρι το πιο σωστό RnB πόλης, να ικανοποιεί κάθε γούστο και προτίμηση, με τους πελάτες του να μετατρέπονται αυτόματα σε μόνιμους θαμώνες. Όσο η ώρα όμως περνάει στην περιοχή του Κεραμικού, το Why Sleep, γίνεται το μεγαλύτερο hotspot της νυχτερινής Αθήνας, με πάρτι ικανά να εντυπωσιάσουν όλες τα γούστα, και special surprises που θα αφήσουν για άλλη μια φορά εποχή στα νυχτερινά δρώμενα.

Και πώς μπορεί να γίνει κάτι λιγότερο με ένα μαγαζί θρύλο στα νυχτερινά δεδομένα, με την διάθεση, το κέφι, την αύρα, τον κόσμο, τα ποτά και την μουσική που ικανοποιεί και τους απαιτητικούς θαμώνες, να θέτουν τον πήχη σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Το Why Sleep, είναι ένα μαγαζί θρύλος για το Γκάζι, που κακά τα ψέματα είναι ο σύγχρονος βιότοπος όλης της νεολαίας. Όντας λοιπόν ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της πόλης, έχει την δυνατότητα να υλοποιήσει αυτό που λέει το όνομα του, αφού με τα μοναδικά events που θα το πλαισιώνουν σε κάθε μέρα λειτουργίας του, κανείς δεν θα θέλει να γυρίσει σπίτι.

OMEGA STAGE ATHENS

Το Omega Club Γκάζι είναι ένα μαγαζί ικανό να πηγαίνει τις έννοιες της αισθητικής και της δομικής σύστασης ένα βήμα πιο πέρα, δίνοντας το δικό του στίγμα. Είναι έτσι στημένο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει parties και events που σπάνια συναντά κανείς στα σύνορα της χώρας μας και όποιος επιθυμεί να πάρει μέρος σε διασκέδαση άνευ όρων, και να γίνει ‘κομμάτι’ της πιο φαντασμαγορικής νυχτερινής εμπειρίας ψυχαγωγία, ισάξια με χώρους του εξωτερικού, τότε αυτό το μέρος είναι ο απόλυτος μονόδρομος.

Έτσι και τη φετινή χειμερινή σεζόν το Omega Club Athens, θα ταράξει τα νερά της νυχτερινής Αθήνας αφού κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως σε χρόνο ρεκόρ, μετατράπηκε στο απόλυτο talk of the town, κάτι που δεν μας έκανε καμία εντύπωση αφού πρόκειται για έναν χώρο που δεν συναντάς εύκολα στην Ελλάδα. Φυσικά, ένα τέτοιων προδιαγραφών μαγαζί, που εκσυγχρονίζει τις κλασσικές έννοιες της αισθητικής και του ήχου, σύμφωνα με ό, τι πιο πρωτοποριακό, δεν θα μπορούσε να μην φιλοξενήσει τα καλύτερα events της πόλης. Άλλωστε, είναι έτσι στημένο ώστε να μπορεί να υποστηρίξει φαντασμαγορικά parties, που θα μπορούσαν να συγκριθούν επάξια με αυτά μαγαζιών του εξωτερικού και ‘ακουμπούν’ τα καλύτερα music vibes της πόλης.

Το μοναδικό και funky decor του Omega Club, οι εκρηκτικές χορευτικές παρουσίες, μαγνητίζουν κάθε βλέμμα και δημιουργούν την πιο ξεσηκωτική και γεμάτη ενέργεια διάθεση. Είναι εκείνο το μαγαζί που φέρνει έναν άλλο αέρα στα νυχτερινά δεδομένα της Αθήνας, με τους πιο δυνατούς dj’s της πόλης να προκαλούν τον απόλυτο πανικό από τα decks του, όπως και τα καλύτερα events, projects και special surprises, να βάζουν τον πήχη πολύ ψηλά.

Ένα club υψηλών προδιαγραφών, με στοιχεία glam και elegance να πρωταγωνιστούν χωρίς όμως όλο αυτό να γίνεται επιτηδευμένα. Ίσως αυτός να είναι και λόγος που η Αθήνα το αγκάλιασε τόσο γρήγορα και τόσο πολύ, καθιστώντας το κατάμεστο. Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που το Omega Athens αποτελεί μια κορυφαία επιλογή στους σταθερούς θαμώνες των καλύτερων μαγαζιών της πρωτεύουσας.

Σε ένα μαγαζί σαν αυτό, δεν θα μπορούσαν να μην πρωταγωνιστήσουν και εξαιρετικά special effects, εκρηκτικές χορευτικές παρουσίες, ιδιαίτεροι φωτισμοί, όπως φυσικά και η καλύτερη ακουστική, χάρη στα τελευταίας τεχνολογίας ηχεία, στοιχεία που το έχουν θέσει κορυφαίο στις προτιμήσεις του κόσμου. Αποτελώντας λοιπόν μια νέα πρόταση στην νυχτερινή Αθήνα, είναι αναμφίβολα κάτι καινοτόμο, πλήρως ανανεωμένο, όπου τα πάντα έχουν ανακαινιστεί, και εκσυγχρονιστεί στον ύψιστο βαθμό και σύμφωνα με τις τελευταίες επιταγές των καλύτερων club παγκοσμίως. Ένα είναι το σίγουρο πάντως. Πως το Omega Club έχει καταφέρει να θέσει τον πήχη πολύ ψηλά, και να γίνει πολύ γρήγορα το απόλυτο live stage της Αθήνας και φυσικά όπως αναφέραμε, όχι άδικα.

London Bar Κολωνάκι

Η Αθήνα είναι γεμάτη επιλογές για την νυχτερινή μας διασκέδαση με τα πιο δυνατά club της πόλης να δημιουργούν τις κατάλληλες δομές και για αυτή τη χειμερινή σεζόν, για να απογειώσουμε την ψυχαγωγία μας στον μεγαλύτερο βαθμό της. Φυσικά το Κολωνάκι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα meet points της πόλης με κάθε στενό του να παίρνει φωτιά όλο τον χειμώνα και το αθηναϊκό κοινό να συρρέει εκεί καθιστώντας την περιοχή κατάμεστη.

Ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά, αν όχι στην κορυφαία επιλογή κάθε γνήσιου λάτρη του Κολωνακίου, ήταν αναμφίβολα το Thema, με ακριβώς την ίδια αίγλη και κέφι, να έρχεται το νέο στολίδι του Κέντρου, London. Κάθε πελάτης, θα γίνεται μόνιμος θαμώνας, και το London θα αποτελέσει το απόλυτο σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση, αφού είναι το απόλυτο bar-club της πόλης, που θα γίνει ένα από τα πιο δυνατά meetpoint της Αθήνας. Το κέφι, και η άνευ όρων διασκέδαση, έχουν βρει την μόνιμη στέγη τους λοιπόν, αφού όλες τις μέρες της λειτουργίας του θα γίνεται ο χαμός στα χειμερινά μας βράδια.

Όπως όλα δείχνουν θα είναι από εκείνα τα μαγαζιά που επιβεβαιώνουν την γενική αλήθεια πως το Κολωνάκι είναι το πιο αγαπητό και λαοσύχναστο μέρος της Αθήνας, και ο καλύτερος προορισμός για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας διασκέδασης. Ως σημείο, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά hotspot στην ιστορία των νυχτερινών δεδομένων και οι ιθύνοντες θα επιστρατεύσουν ξανά τα πιο δυνατά parties και events της πόλης, τα οποία θα απογειώσουν το κέφι και την διασκέδαση και θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο.

Η χειμερινή σεζόν λοιπόν βρίσκεται προ των πυλών, και τα καλύτερα κλαμπ και μπαρ της πόλης δημιουργούν το καλύτερο πρόγραμμα για να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του αθηναικού κοινού με την διασκέδαση να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αναφερόμαστε σε μία πόλη που δίνει αναρίθμητες ευκαιρίες για ψυχαγωγία από μικρά all day bar, μέχρι υπερκλαμπ που είναι στημένα σε προδιαγραφές των καλύτερων μαγαζιών του εξωτερικού. Και όπως όλα δείχνουν, το London Kolonaki θα είναι ακόμα ένα από αυτά. Εσύ θα λείπεις;

Rio Skybar Athens στο Γκάζι

Το Rio Skybar Γκάζι έχει καταφέρει να θέσει τον πήχη πολύ ψηλά, και να γίνει το απόλυτο meetpoint της Αθήνας, με τον τελευταίας τεχνολογίας ηχητικό εξοπλισμό, και φωτισμό που εναλλάσσεται ανάλογα με την ατμόσφαιρα που προάγει κάθε φορά. Για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο φαντασμαγορικής νυχτερινής εμπειρίας διασκέδασης, που θα θυμίζει ένα μαγαζί ισάξιο εξωτερικού, το Rio και η μαγική ταράτσα του είναι η λύση. Πρόκειται για ένα ανανεωμένο μαγαζί που έρχεται να ταράξει τα νερά της διασκέδασης στην Αθήνα, και να θέσει τις δικές του δομές στα νυχτερινά δρώμενα.

Πλήρως εκσυγχρονισμένο, με μοναδικούς φωτισμούς και υπερσύγχρονα ηχεία που προσδίδουν κρυστάλλινο ήχο, το Rio club Γκάζι θυμίζει την αίγλη των υπερκλαμπ, και ένα τέτοιων προδιαγραφών μαγαζί, μπορεί να υποστηρίξει τα καλύτερα parties και events της πόλης, όπως άλλωστε κάνει και αυτή την χρονιά με τεράστια επιτυχία. Είναι εκείνο το μαγαζί που ‘ξύπνησε’ ξανά τον μύθο των υπερκλαμπ που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κοινού, και φέρνει στο προσκήνιο την διασκέδαση άνευ όρων, που είναι βασισμένη και άρτια δομημένη στα πρότυπα των top χώρων του εξωτερικού.

Είναι το μαγαζί που ήρθε για να φέρει ένα αέρα εξωτερικού στα νυχτερινά μαγαζιά, και να δημιουργήσει τις δικές του δομές στην διασκέδαση της πόλης. Μέσω της φαντασμαγορικής του δομικής σύστασης, και του τελευταίας τεχνολογίας φωτισμό και ηχητικό εξοπλισμό του, έχει προκαλέσει ήδη ιδιαίτερη αίσθηση, όπως φυσικά και μέσω των μοναδικών events και projects που θα λάβουν χώρα στην σκηνή του. Το Rio Skybar Athens, είναι στημένο σε άρτιες προδιαγραφές μαγαζιών του εξωτερικού, και θα μας συντροφεύσει στα πιο φαντασμαγορικά καλοκαιρινά μας βράδια

Το Rio club summer λοιπόν έχει χριστεί ήδη ως ένα κορυφαίο μαγαζί της θερινής σεζόν για το 2019, και ένα από τα βασικά του στοιχεία θα είναι το ευρύτερο σκηνικό που έχει στηθεί σε απόλυτες προδιαγραφές εξωτερικού όπως και ο εξαιρετικά καλός ηχητικός εξοπλισμός αλλά όπως φυσικά και η άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που θα προάγεται στον μεγαλύτερο βαθμό της. Στην σκηνή του θα παρελάσουν τα καλύτερα events, projects και parties που θα μπορούσαν να υπάρξουν, πάντα με το rnb και house ύφος βέβαια που μας έχει συνηθίσει το συγκεκριμένο μαγαζί. Οι top dj’s της πόλης λοιπόν, θα παρελάσουν στο decks του Rio Skybar, οι οποίοι θα βάλουν φωτιά σε αυτά και θα κάνουν το όλο και αυξανόμενο φανατικό κοινό του, να το καθιστά επιεικώς κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του.

Το συμπέρασμα είναι ένα. Πώς από τώρα βλέπουμε έναν απίστευτο πανικό γιακάθε λάτρη της διασκέδασης, για να περάσει κάθε θερινό βράδυ του στο μεγαθήριο της καλοκαιρινής σεζόν και στην πιο φαντασμαγορική ταράτσα της πόλης, τo Rio Sky bar. Το αθηναικό κοινό, το επιλέγει φανατικά για την διασκέδαση του αφού γνωρίζει καλά, πως μια εξαιρετικά έμπειρη ομάδα πίσω από αυτό το φαντασμαγορικό project και τα top parties της πόλης, αποτελούν την απάντηση στο που θα βρει η χειμερινή διασκέδαση την μόνιμη στέγη της.

Nalu all day cafe bar restaurant – Άλιμος

Eίναι το απόλυτο all day café bar για την θερινή περίοδο, και ο λόγος φυσικά για το Nalu, αφού ακόμα και το όνομα του προμηνύει το καλοκαίρι, το οποίο σημαίνει κύμα στα χαβανέζικα. Με την εξαιρετική του διακόσμηση, τα έθνικ στοιχεία να πρωταγωνιστούν, και μία υπέροχη παραλία, έχει χριστεί ξεκάθαρα ως ένα από τα πιο δυνατά hotspots της πόλης. Είναι ο τέλειος χώρος, για όλες τις ώρες της ημέρας, αφού η διασκέδαση στο Nalu, δεν έχει ωράριο, και ξεκινάει από πολύ νωρίς, με τον κόσμο να το επιλέγει φανατικά, καθιστώντας το ένα πολύ δυνατό meet point για την Αθήνα.

Η διακόσμηση του Nalu, είναι κάτι που δεν μπορεί να μην εντυπωσιάσει τον καθένα. Διαθέτει ένα μοναδικό boho style, με την Arquitech Designer Αλεξάνδρα Νικολάου, να δημιουργεί μέσω των ethnic στοιχείων, των ανάγλυφων patterns, των υπέροχων υφασμάτων με άμεσες επιρροές από τα εξωτικά μέρη, και του boho στιλ που κυριαρχεί παντού, τον απόλυτο προορισμό του καλοκαιριού, που δίνει σε κάθε πελάτη την αίσθηση ότι βρίσκεται στο πιο μαγικό μέρος του πλανήτη. Την όλη ατμόσφαιρα απογειώνει ο υπέροχος φωτισμός που ταιριάζει μοναδικά με την ενέργεια του Nalu, όπως και τα υλικά που πρωταγωνιστούν σε όλο τον χώρο και συνυπάρχουν αρμονικά, το ξύλο και η πέτρα. Φυσικά, το Nalu βρίσκεται δίπλα στην θάλασσα χαρίζοντας μια τέλεια θέα στους θαμώνες του, και συμβάλλοντας έτσι, στο να γίνει μία must επιλογή για την καλοκαιρινή all day διασκέδαση.

Το μενού του Nalu, έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να καλύπτει μεγάλη γευστική γκάμα, αλλά και να ικανοποιεί όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Οi executive chef του μαγαζιού, επιμελούνται πιάτα με επιρροές από την fusion κουζίνα, αλλά βασισμένα πάντα σε μεσογειακές γεύσεις με ποιοτικά και φρέσκα υλικά, να συνθέτουν τα πιο πρωτότυπα, εύγεστα και ιδιαίτερα γαστρονομικά αποτελέσματα. Οι γευστικές απολαύσεις ξεκινούν από νωρίς, με τα καλύτερα snacks και finger food, να συνοδεύουν τον καφέ μας, ενώ στην συνέχεια την θέση τους παίρνουν τα main dishes, που ικανοποιούν και ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου.

Τα cocktails στο Nalu, έρχονται στην πρωταγωνίστρια γραμμή αφού οι καλύτεροι bartenders, ενώνουν τις πιο ωραίες γεύσεις του καλοκαιριού, δημιουργώντας τα πιο όμορφα mix up ποτών, που κερδίζουν τις εντυπώσεις με τα χρώματα, τις γεύσεις και την πρωτοτυπία τους. Πρόσφατα, στο μενού του, προστέθηκαν και οι νέες προτάσεις των σεφ του, με το καλύτερο sushi της πόλης να έλκει όλα τα βλέμματα για ακόμα μια φορά σε αυτό εξαιρετικό μαγαζί. Τα καλύτερα events και projects παίρνουν την θέση τους στην σκηνή του Nalu, όσο βραδιάζει στον Άλιμο, με όλη την πόλη να συρρέει για να ζήσει την πιο όμορφη θερινή εμπειρία.

Romeo Club

To Romeo Club, θα βάλει για αυτή την θερινή σεζόν ως απόλυτο στόχο του να βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων κάθε Αθηναίου. Το εν λόγω μαγαζί λοιπόν έρχεται να διεκδικήσει δυναμικά μια θέση στις απόλυτες επιλογές της θερινής σεζόν και θέτει τον πήχη εξαιρετικά ψηλά, κάτι που θα κρατήσει και το νέο αυτό μαγαζί και ίσως ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ένα από τα βασικά του στοιχεία που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο είναι κυρίως το ευρύτερο σκηνικό που έχει στηθεί σε απόλυτες προδιαγραφές εξωτερικού. Επιπρόσθετα ο εξαιρετικά καλός ηχητικός εξοπλισμός αλλά και φυσικά η άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που προάγεται σε όλο της το μεγαλείο.

Το Romeo Club Live τοποθετεί στο κέντρο του χώρου του πανέμορφα δέντρα, υπέροχα χρώματα, απίστευτη διακόσμηση, πληθώρα ποτών και πολύ θετική ενέργεια, και μας οπλίζει με την πιο άρτια και κατάλληλη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και διάθεση. δημιουργώντας την απόλυτη θερινή εμπειρία μέσα στην πόλη. Θα είναι σίγουρα ένας χώρος με έντονες επιρροές από το εξωτερικό , με νεανικό κλίμα και φυσικά τα καλύτερα πάρτι της πόλης να συντροφεύουν τα βράδια μας με τον κατάλληλο τρόπο. Φυσικά αυτό που θα αποτελέσει έναν από τους κύριους πόλους έλξης του μαγαζιού είναι τα μοναδικά live performances, τα οποία ξεκινούν με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Ο Θοδωρής Φέρρης αποτέλεσε αμέσως έναν δημιουργό που σπουδαίοι καλλιτέχνες εμπιστεύτηκαν να τους χαρίσει κομμάτια του και έναν τραγουδιστή που πολλές νυχτερινές σκηνές αποφάσισαν να του δώσουν βήμα να αναδείξει το ταλέντο του, και έτσι και έκανε. Είναι ομολογουμένως, ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες της γενιάς τους, και τα τραγούδια του, τα οποία γίνονται αστραπιαία επιτυχίες, αποτελούν ως επί το πλείστο, δικά του συνθετικά δημιουργήματα. Ο Θοδωρής Φέρρης, έχει το μοναδικό χάρισμα να «κουρδίζει» την φωνή του σε ό,τι τόνο και ύφος αυτός επιθυμεί. Έτσι, το πρόγραμμα του κινείται είτε από ροκ στοιχεία, μέχρι τις πιο αισθαντικές μπαλάντες που αγγίζουν όλες τις αισθήσεις.

Την σκυτάλη για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, παίρνει ο μοναδικός Γιώργος Λιβάνης, που αποτελεί ένα πολύ σπουδαίο όνομα στον χώρο της μουσικής σκηνής. Έχοντας ως κύρια χαρακτηριστικά του, την απαράμιλλη ενέργεια του πάνω στην σκηνή, και τις αμέτρητες επιτυχίες του που φτάνουν το κέφι στο ζενίθ του, είναι αναμφίβολα ένας εξαιρετικά ταλαντούχος και διαχρονικός τραγουδιστής, που μπορεί να μεσουράνησε την περίοδο των 90’s όμως κατάφερε να μείνει στο προσκήνιο μέχρι σήμερα. Αυτό που πραγματικά όμως είναι ταυτόσημο με το όνομα του Γιώργου Λιβάνη, είναι ότι σε κάθε live performance του, βάζει ένα και μοναδικό στόχο, να δημιουργήσει το πιο όμορφο και ξεσηκωτικό κλίμα για να απογειωθεί η διασκέδαση μας.

Penarrubia club

Το Penarrubia club, ανανεώνεται, ανακαινίζεται και ανοίγει τις πόρτες του για ακόμα μια σεζόν, με τα καλύτερα πάρτι και events της πόλης να πρωταγωνιστούν και να γίνονται οι απόλυτοι πόλοι έλξης για κάθε γνήσιο λάτρη της διασκέδασης. Ανοίγει λοιπόν τις πόρτες του πλήρως ανακαινισμένο, με μια πιο lounge διάθεση, προάγοντας την απόλυτα καλοκαιρινή και χαλαρωτική ενέργεια, καλώντας όλη την Αθήνα να γίνει μέρος της πιο όμορφης θερινής all day εμπειρίας. Και το μαγικό είναι, πως τα έχει καταφέρει ήδη, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η πιο όμορφη μέρα ξεκινάει από το Penarrubia Alimos και με το εξαιρετικά καλά ενημερωμένο πρωινό και την μοναδική ποιότητα καφέ που το καθιστούν μια top επιλογή για να αρχίσεις την μέρα σου κάτω από τον αττικό ήλιο. Με θέα την θάλασσα, έντονα χρώματα που σου μαγνητίζουν το βλέμμα… και το μεσημέρι έρχεται στο Penarrubia. . Είναι ο απόλυτος πολυχώρος, απαράμιλλης ομορφιάς και διακόσμησης, με την πρόσβαση στην παραλία και τις αναπαυτικές ξαπλώστρες του να βρίσκονται στην πρωταγωνίστρια γραμμή. Τα πιάτα του μενού του χαρακτηρίζονται από μεσογειακές πινελιές, αλλά και διεθνή στοιχεία που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Οι γαστρονομικές προτάσεις του εστιατορίου του και των executive chef του, κερδίζουν τις εντυπώσεις αρχικά από την εντυπωσιακή τους παρουσίαση και στην συνέχεια απογειώνουν τον ουρανίσκο, με τον συνδυασμό των εξαιρετικής ποιότητας υλικών και γεύσεων.

Eίναι λοιπόν ένας χώρος μοναδικής ομορφιάς και αισθητικής, και είναι έτσι δομημένο ώστε να καλύπτει μεγάλη γκάμα από όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις του αθηναϊκού κοινού. Όντας λοιπόν ο ιδανικότερος καλοκαιρινός προορισμός, και ένας από τους λόγους που τα Νότια Προάστια είναι υπερήφανα, το Penarrubia cafe bar αποτελεί το μαγαζί φαινόμενο και άμεσα συνυφασμένο με την καλοκαιρινή περίοδο όπου φέτος ανανεώνεται ακόμα περισσότερο με τις προσδοκίες να σημειώνονται στο ότι θα «δομήσει» με τον καλύτερο τρόπο τα βράδια μας.

Αυτό που το χρίζει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου, και το καθιστά κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του, είναι πως συνδυάζει με έναν ξεχωριστό τρόπο όλα εκείνα τα στοιχεία μιας live σκηνής αλλά και ενός club που είναι έτσι δομημένο ώστε να θυμίζει μαγαζί εξωτερικού. Για την νέα σεζόν οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, και οι προσδοκίες της αθηναϊκής νύχτας ανεβαίνουν όλο και περισσότερο, με τους ιθύνοντες να υπόσχονται πλήρη εκπλήρωση τους στο Penarrubia summer club. Είναι ίσως το πρώτο νυχτερινό μαγαζί που συνδύασε με τον πιο άρτιο τρόπο τις live εμφανίσεις καλλιτεχνών με την ένταση και τον ρυθμό της απόλυτης διασκέδασης.

Όταν ένα μαγαζί, συνδυάζει λοιπόν live clubbing, τα καλύτερα πάρτι της πόλης και όλα αυτά σε ένα σκηνικό που θυμίζει την πιο όμορφη καλοκαιρινή εμπειρία, πώς γίνεται να μην χριστεί κορυφαίο; Το Penarrubia μας προετοιμάζει για το πιο δυνατό καλοκαίρι όντας στις επάλξεις με τις νέες του συναρπαστικές εκπλήξεις. Aναμένουμε λοιπόν!!